Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA

Uppgifter: MLS-klubb jagar Rikard Norling

Foto: Bildbyrån

Enligt SportExpressen letar MLS-klubben Colorado Rapids ny tränare i Skandinavien, och Sirius tränarduo Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf samt AIK:s Rikard Norling ska vara aktuella.
Jag är supernöjd tränare i AIK och är väldigt lycklig över att vara tränare i AIK, säger Norling till tidningen.

MLS-klubben Colorado Rapids sparkade sin tränare Pablo Mastroeni i augusti. Den assisterande tränaren Steve Cooke har tagit över huvudansvaret för resten av säsongen, men till nästa säsong letar man en ny tränare.

Enligt SportExpressen så har klubben ställt in siktet på en skandinavisk tränare och kommit ner till fyra huvudkandidater. Tidningen skriver att dessa är Alexander Zorniger, Bröndby, Kasper Hjulmand, Nordsjälland, Sirius tränarduo Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf samt AIK:s huvudtränare Rikard Norling. Enligt uppgifterna har klubben tagit kontakt med några av namnen och planerar att träffa alla fyra.

Rikard Norling vill själv inte gå in på det påstådda intresset.

- Alltså, vad ska jag svara? Jag är supernöjd tränare i AIK och är väldigt lycklig över att vara tränare i AIK. Jag har kontrakt och har inget att kommentera överhuvudtaget naturligtvis, säger tränaren till SportExpressen. 

- Jag har inget intresse av att kommentera det. Jag är tränare i AIK och skulle jag börja kommentera om intressen hit och dit så skulle det säkert finnas en rad andra klubbar som du skulle fått nys om som skulle kunna vara intresserade. 

I Colorado Rapids spelar den svenske försvararen Axel Sjöberg.

Publicerad 2017-09-22 kl 08:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons