Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan blev "designated player" – nu köper Galaxy ut Dos Santos

Major League Soccer

Los Angeles Galaxy köper ut Giovani Dos Santos från sitt kontrakt i klubben.
Detta efter att Zlatan Ibrahimovic blivit en av klubbens "designated players" i slutet av förra året.

Foto: TT och Bildbyrån

I slutet av förra året förlängde Zlatan Ibrahimovic sitt kontrakt med Los Angeles Galaxy. Svensken blev då en "designated player" i klubben vilket nu innebär att Galaxy tvingas att köpa ut mexikanen Giovani Dos Santos från sitt kontrakt, som skulle gått ut efter den här säsongen.

- Vi har arbetat med spelaren under försäsongen och nu har vi nått en överenskommelse som är bäst för båda sidor, säger Galaxys general manager Dennis te Kloese till klubbens hemsida.

- Vi har kommit fram till det här beslutet och tror att det är bäst både för klubben och för Giovani. Vi kommer att arbeta med spelaren och hans representanter för att också hitta en lösning för spelarens nästa steg i karriären.

ANNONS

Dos Santos anslöt till Galaxy 2015. Sedan dess har han varit en av klubbens tre "designated players", men nu ser alltså Zlatan till att mexikanen får se sig om efter en ny klubbadress.

Publicerad 2019-03-02 kl 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto