Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatans nya utspel: ”Säger det inte för att skryta - det är sanningen”

Serie A

Zlatan Ibrahimovic öppnar för att starta en egen MLS-klubb.
Och kommer nu med ett utspel om sin tid i USA.
- Jag är den bäste som någonsin spelat i MLS, säger han till ESPN.

4:04
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Zlatan ligga bakom Milans seger mot Lazio senast i spelaren ovan.

Det är i en intervju med ESPN som Zlatan Ibrahimovic ser tillbaka på sin tid i MLS och LA Galaxy. På 58 tävlingsmatcher för den amerikanska storklubben gjorde han 53 mål, och han är väldigt nöjd med vad han uträttade i Nordamerika.

40-åringen berättar att han är tacksam över att ha spelat i MLS och för att ligan gjorde att han kände sig ”levande” efter den svåra knäskada som han drabbades av i Manchester United innan flytten över Atlanten.

- Problemet var att jag var för levande. Jag var för bra för hela ligan. Det visade jag. Och jag är den bäste som någonsin spelat i MLS. Det säger jag inte bara för att jag har ett ego eller för att skryta. Det är sanningen, säger Ibrahimovic till ESPN.

ANNONS

- MLS var det bästa sättet för mig att komma tillbaka efter min skada. Jag var i min bästa form någonsin. Och jag är väldigt stolt över att ha spelat i MLS. De sa till mig att arenorna skulle vara ganska tomma, men det var inga tomma arenor när jag spelade. De överbokades till och med. Så jag kan inte klaga. Jag är väldigt glad över att jag spelade där. 

Ibrahimovic utesluter inte en comeback i MLS framöver - och hintar om att det kan bli aktuellt att gå i David Beckhams fotspår. Den förre storspelaren är ju med och driver en MLS-klubb, nya Inter Miami.

- Man vet aldrig. Kanske kommer jag tillbaka en dag. För att ge folket där en påminnelse om vad riktig fotboll är. Kanske kommer jag tillbaka och startar min egen klubb. Man vet aldrig.

Svensken spelade för LA Galaxy under 2018 och 2019. Därefter återvände han till Milan, som han spelar för i dag.

ANNONS
Publicerad 2022-04-29 kl 16:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto