Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Agüero: Pressen ligger på Tyskland

Foto: Scanpix

Sergio Agüero.

Sergio Agüero har inga problem med att andra tycker att Tyskland är favoriter (läs: Robben).

- All press ligger på Tyskland, säger Agüero.

Arjen Robben, nyss utslagen av Argentina i semifinalen, uttalade sig på torsdagen om den stundande final där han sa att "det inte finns en chans att Argentina vinner mot Tyskland". Något Agüero inte har några problem med.

- Tyskland har alltid, tillsammans med Brasilien, varit favoriter till guldet. Och det fortsätter de att vara nu. Vi behöver spela vårt eget spel och det passar oss bra att all press ligger på Tyskland, sa Agüero på en presskonferens.

Han tror att matchen mot Tyskland blir svår och att man måste vara smarta taktiskt för att vinna.

- Vi vill ha mycket boll men vi vet att Tyskland är ett fantastiskt lag som känner varandra utan och innan efter att ha spelat tillsammans i flera år. Det är klart att Argentina alltid går för vinst men ibland behöver man vara försiktig under en match. Vi har vårt mål klart för oss och vi kommer ge allt på planen för att uppnå det, säger Agüero.

Sergio Agüero missade tre VM-matcher efter att han skadat sig tidigt i matchen mot Nigeria. Något som tärde på anfallaren.

- När du kommer tillbaka från en skada har du alltid en oro för om skadan ska komma tillbaka i bakhuvudet. Jag behövde träna och komma tillbaka i så god form som det går. När du missar tre matcher, speciellt i VM, blir det tydligt vad du missar, säger Agüero.

Finalen spelas på söndag. Sändningen i TV4 eller på fotbollskanalen.se och i apparna börjar klockan 19:30. Matchen börjar klockan 21.

Publicerad 2014-07-11 kl 10:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons