POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Deschamps: "Vi är besvikna"

Foto: AP

Didier Deschamps luftade många "reserver" och var inte speciellt nöjd med effektiviteten mot Ecuador. 

- NU har vi fem dagar på oss att förbereda oss inför matchen mot Nigeria, säger Deschamps. 

Frankrike valde att lufta många av "reserverna" mot Ecuador igår och då kom också den första plumpen i protokollet. Efter målglada och imponerande insatser mot Honduras och Schweiz blev det 0-0 mot sydamerikanerna trots att man spelade delar av den andra halvleken med en man mer sedan Antonio Valencia visats ut.

Les Blus förbundskapten Didier Deschamps var nöjd med att ha gått vidare som gruppetta men inte speciellt tillfreds med effektiviteten. 

- Det är viktigt att alla spelare kommer in i rytmen. Nu har vi fem dagar på oss att förbereda oss inför matchen mot Nigeria, säger Deschamps. 

- Vi hade ett lag framför oss som försvarade sig med tio spelare och de försvarade sig bra. Vi skapade enormt många målchanser och vi är besvikna över att vi inte var lika effektiva som i tidigare matcher. 

- Många trodde att vi var världens kungar efter att ha besegrat Schweiz (med 5-2) men Ecuador visade att de har kvalitet.

Nu väntar Nigeria som slutade bakom Argentina i Grupp F. 

- Argentina hade en svår match mot Nigeria. Nigeria är starkt och snabbt lag med stora kvaliteter och det kommer att bli en tuff match - vi måste kämpa. 

I inledningen av matchen var Mamadou Sakho inblandad i en kontrovers som kan få påföljder. Hans armbåge kan mycket väl innebära avstängning.

- Jag såg inte det. Det var flera dueller i en ganska tuff match, säger Deschamps. 

Publicerad 2014-06-26 kl 09:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå