POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Flygplan tog bilder från Frankrikes stängda träning – En person gripen

Foto: SCANPIX

Alla drömmer om att vara nära sitt landslag under VM. En fransk supporter tog det kanske lite väl långt när han flög in ett flygplan över den stängda träningen. 

När landslaget skulle ha en stängd träning fick sig spelarna ett skratt när en obemannad farkost, en så kallad UAV, flög över luftrummet på träningen. Kameran i planet ska ha fångat bilder på träningen, vilket förbundskaptenen Didier Deschamps och hans ledarteam inte uppskattade.

Enligt RMC ska Deschamps ha anmält händelsen, och man ska ha hittat personen bakom flygningen. Den gripna personen ville få en titt på träningen, och hade aldrig någon tanke på att ge ut information från träningen.

Frankrike ska nu ha en öppen träning på fredag, men det blir inte billigt. Enligt RMC kostar säkerheten runt om 180 000 kronor för att ha en enda öppen träning.

Det positiva är att landslaget nu är skadefritt, detta trots att förbundskaptenen Didier Deschamps tidigare har varit orolig för Varane, Benzema, Koscielny, Debuchy, och Giroud.

Giroud, Debuchy, och Koscielny ska ha tagit det lugnt på träningarna, men samtliga ska vara redo för spel i söndagens match mot Honduras, enligt Le Figaro.

Under tiden ska det franska landslaget försöka ta det lugnt och återhämta sig. Flera av spelarna har tagit med sig TV-spelskonsoler som lär vara väl använda när turneringen tar slut. Både PS4 och Xbox är medtagna, tillsammans med bland annat spel från FIFA- och Call of Duty-serien. 

Publicerad 2014-06-12 kl 12:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå