POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

LUNDHS PODCAST: ”Svennis” inte rädd att bli överträffad av Hodgson: "Inte ens engelsmännen tror"

När Sven-Göran Eriksson var förbundskapten för England över VM 2002 och 2006 pratades det bara om de kunde vinna eller inte.
Nu är snacket annorlunda.
– Nu diskuteras det om de kan gå vidare ur gruppen. Jag tror inte ens engelsmännen tror på dem i dag, säger "Svennis" i veckans poddavsnitt av "Lundh".

Pressen är som vanligt stor på England när VM står runt knuten. Men ska vi tro den förre förbundskaptenen, Sven-Göran Eriksson, var det värre förr.
– Det verkar som pressen är helt annan än 2002 och 2006. Jag såg en debatt på Sky Sports där de diskuterade om de kan gå vidare ur gruppen eller inte. När jag tränade laget var frågan om England kunde vinna eller inte, säger han i veckans avsnitt av "Lundh".

"Svennis" minns själv tillbaka med bitterhet när England åkte ur på straffar i VM för åtta år sedan.

– I VM 2006 kunde jag inte se något lag som var bättre än England. Spanien var inte vad de är i dag – inget lag var bättre.

– Jag har läst att Roy (Hodgson) tagit in en mental tränare, en idrottspsykolog för straffar. Det skulle jag ha gjort 2006, det är det största misstaget jag gjorde. Jag trodde vi skulle klara det eftersom vi 2004 åkte ur på straffar, och vi hade mer eller mindre samma lag. Jag tänkte att nu kan de det här. Pang, så åkte vi ur igen.

Publicerad 2014-06-10 kl 07:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå