POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Neymar om lagkamraten - och rivalen Messi: "Han är helt annorlunda mot vad de säger"

Foto: SCANPIX

BARCELONA. Lagkamrater till vardags - men i VM spelar de för rivalerna Brasilien och Argentina.

Inför VM gläntar nu Neymar på dörren till Barcastjärnornas relation.

- Han är helt annorlunda mot vad de säger, säger Neymar till RedBulletin.

Barcelonastjärnan Lionel Messi har ett rykte om sig att vara blyg och tystlåten. Men efter sin första säsong i Barcelona har lagkamraten Neymar en helt annan uppfattning. Vilket han förklarar i en intervju med sportmagasinet "RedBulletin".

- Messi har överraskat mig på alla plan. Innan jag kom hit fick jag höra flera hemska saker om Messi, att han var väldigt blyg och inte pratade med någon. Nu ser jag det helt annorlunda. Utöver att han är ett geni så är han med mig till 100 procent. Och inte bara med mig, jag ser också hur han behandlar andra människor och du inser vilken bra person han är. Jag har inget dåligt att säga om honom, säger Neymar.

I intervjun med RedBulletin uttrycker även den 22 åringen att det varit en svår omställning att lämna Brasilien för Spanien och Barcelona.

- Det var inget perfekt år men det var inte dåligt. Det är första gången som jag bor i ett annat land och jag saknar min vänner och min familj. Till en början var det svårt men jag har lärt mig massor både på ett professionellt och ett personligt plan. Jag lär mig något från varje spelare och jag försöker anpassa min stil.

När VM på hemmaplan nu drar igång ligger det en enorm press på Neymars axlar och brasilianaren förväntas vara hemmanationens stora stjärna, men det är inget som påverkar honom.

- Jag känner ingen press, alla säger att det är en fantastisk lycka att vinna ett VM och jag vill känna det. Jag är en mästare. Pressen har följt mig sedan jag var 13 år, jag är van vid det. Folk tror att jag är som de ser mig på TV, men jag är helt annorlunda, jag känner ingen press alls, säger Neymar.

Publicerad 2014-06-11 kl 12:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå