POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Paulo Bento besviken: "Vi hade otur"

Foto: AP

Trots att Silvestre Varelas nick i den allra sista sekunden gav Portugal 2-2 och fortsatt hopp om avancemang var Paulo Bento missnöjd med resultatet. 

- Inget bra resultat, sa förbundskaptenen efter matchen. 

Portugal var sekunder från att packa sina växkor och lämna VM efter två gruppspelsomgångar. Men Silvestre Varelas sena kvittering mot USA inatt ger Paulo Bento och hans landslag en strimma hopp inför den avslutande matchen mot Ghana i Brasilia på torsdag. 

- Det är helt klart inte ett bra resultat för oss. 2-2 gör inte att vi är ute ur VM matematiskt sett men vi har ett väldigt svårt läge, säger Bento. 

Efter storförlusten mot Tyskland i öppningsmatchen krävs storseger mot Ghana på torsdag för att Portugal ska ta sig vidare från gruppen. Och inte ens då är det säkert att laget avancerar.

- Det handlar inte bara om vad vi gör mot Ghana utan vi behöver ett bra resultat i matchen mellan Tyskland och USA också. Vi hade otur sent i den första halvleken men det var verkligen en prestation från vår sida att vända matchen. 

- Nu kan vi bara ge allt i den sista matchen och försöka att få ut så mycket som möjligt av den lilla chansen vi har kvar.

Publicerad 2014-06-23 kl 06:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå