POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Pelé om Diego Costa: "Hoppas han har otur"

Foto: SCANPIX

Pelé.

BARCELONA. Pelé hoppas att Diego Costa misslyckas i VM. Åtminstone mot Brasilien. Anledningen? Hans beslut att spela för Spanien framför just Brasilien.
– Vi måste respektera hans beslut,  men jag hoppas att han har otur mot Brasilien, säger Pelé i en intervju med spanska AS.

Diego Costa, som har dubbelt medborgarskap, valde att spela för det spanska landslaget framför Brasilien, något som överraskat den brasilianska legendaren Pelé.
 –  Det är en överraskning för mig, tidigare skulle inte någon ha gett upp chansen att spela för Brasilien. Men tiderna förändras. Det viktigaste är att respektera hans beslut. Han måste vara där han känner att han trivs bäst och det är med Spanien. Han hade chansen att göra det eftersom han har dubbelt medborgarskap och nu är det enda jag vill att han har otur mot Brasilien, säger Pelé i en intervju med AS.

Neymar bär hela Brasilien på sina axlar under VM, men Pelé tycker inte att landet ska begära för mycket av 22-åringen.
–      Alla kommer förvänta sig att han spelar bra, men det är hans första VM och jag tycker det är för tungt att säga till honom att vinna VM och att vara Brasiliens bästa spelare, säger Pelé till AS.

Vidare anser Pelé att det borde pratas mer om Spaniens Xavi Hernández, enligt honom spelaren bakom Barcelona och Spaniens framgångar.
– Xavi är den vi måste prata om. Jag säger det igen, jag älskar Xavi. Jag gillar Barça mycket på grund av Xavi, Iniesta och Messi. Den truppen påminner mig mycket om min tid i Santos med Zito, Coutinho och Pepe. Sättey Spanien spelar på tycker jag påminner mycket om hur Barça spelar. Barcelona är laget bakom Spanien. De har lagt grunden till stilen. Det är ett lag som påminner mig mycket om mina lag.


Publicerad 2014-06-12 kl 14:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå