POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Ronaldos uppmaning: "Förhäxa Klose"

Foto: AP

Miroslav Klose har de kommande veckorna chansen att radera Ronaldos rekord över gjorda mål i VM-sammanhang.

Miroslav Klose kan i VM skriva in sig i historieböckerna och samtidigt radera Ronaldos målrekord i VM-sammanhang. Med sina 15 mål på tre mästerskap kan 37-årige Ronaldo fortfarande stoltsera med epitetet meste VM-målgöraren genom alla tider.

Men det kan tyske Klose ändra på de kommande veckorna. Lazio-forwarden har nämligen bara gjort ett mål mindre. Nu ber Ronaldo till högre makter för att få behålla rekordet.

- Jag vill be er om en stor tjänst när Tyskland spelar här (i Fortaleza) och det är att förhäxa Klose. Det hade varit bra, sa Ronaldo på en supprterfest i Fortaleza där Tyskland och Ghana drabbar samman den 21a juni.

Ronaldo är givetvis på plats under VM för att heja fram sitt Brasilien och hoppas innerligt att han får behålla sitt målrekord.

- Jag kommer att be med all styrka jag har för att Klose inte slår mitt rekord. Kloses fördel är att han fortfarande spelar. Men han kommer aldrig att radera min karriär.

Klose har själv sagt att han är fast besluten att ta över rekordet över gjorda VM-mål och i fredags såg han med mål i landskampen mot Kamerun till att bli Tysklads genom tiderna bästa målskytt, före legendaren Gerd Müller.

- Jag skulle aldrig bli nämnd i samma andetag som Ger Müller, sa Klose till Die Welt då.

Tyskland möter Portugal, Ghana och USA i gruppspelet i VM.

Publicerad 2014-06-10 kl 13:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå