POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Sef-chefen: "Har Blatter rekryterat domarna på samma sätt som VM-processen drivits?"

Foto: Scanpix

VM-inledningen har präglats av kontroversiella avblåsningar.

Sef-chefen Mats Enquist reagerar med ironi.

"Har Blatter rekryterat domarna på samma sätt som VM-processen drivits? Bedrövligt tråkigt med så grova missar", skriver han på twitter.

Både i Brasiliens öppningsmatch mot Kroatien och Kameruns möte med Mexiko dagen därpå kom domarna att hamna i fokus. Det handlade både om tveksamt dömda straffar, och om felaktiga offside-avblåsningar.

När Giovani Dos Santos två gånger om blivit avvinkad i väldigt kontroversiella situationer vädrade Mats Enquist, vd för svensk elitfotboll (Sef), kritiska synpunkter på twitter.

"Har Blatter rekryterat domarna på samma sätt som VM-processen drivits? Bedrövligt tråkigt med så grova missar", skrev han och lade till:

"Saknar våra Allsvenska domare..!"

När fotbollskanalen.se talar med Enquist vill han inte fördjupa sig i saken. Han konstaterar att det rörde sig om en allmän ironi och en gliring och inte något seriöst menat inlägg i de senaste dygnens debatt.

- Precis, mer än så var det inte. Ingenting allvarligt. Det är tråkigt att fokus hamnar på andra saker än fotbollen, det tycker nog alla, men mer än så vill jag inte kommentera det faktiskt, säger han.

Publicerad 2014-06-13 kl 19:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå