POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Spanien till Vita Huset - träffar Obama

BARCELONA. Spanien möter El Salvador i Washington DC i sista vänskapsmatchen inför VM och passar på att göra ett besök på Vita Huset.

Det spanska landslaget åker under måndagen till Washington DC, där man på lördag spelar sin sista vänskapsmatch innan VM mot El Salvador.

La Roja vinkas av i Madrid av den spanska premiärministern, Mariano Rajoy innan det bär av mot Washington. Väl i USA kommer laget ladda upp inför VM i Brasilien med att bland annat besöka Vita Huset och träffa landets president Barack Obama.

Obama har tidigare avslöjat att han i ett möte med Mariano Rajoy frågat hur USA ska göra för att få ett lika framgångsrikt landslag som Spanien.

 

Det var från början tänkt att Spanien skulle ha sina sista förberedelser inför VM i Miami, likt man hade inför Confederations Cup. Men hotet om kraftiga skyfall gjorde att man ändrade planerna och istället nu beger sig till huvudstaden.

 

Spanien kommer möta El Salvador på lördagkväll innan man dagen efter flyger vidare till Brasilien och Curitiba, som kommer vara La Rojas bas under mästerskapet.

 

Väl i Curitiba kommer laget tas emot av Brasiliens president Dilma Rousseff.

Publicerad 2014-06-03 kl 00:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå