POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Svenska landslagsstjärnorna: "De vinner VM"

Foto: Scanpix

Sveriges startelva mot Portugal i VM-kvalet.

Brasilien vinner VM.
Om man ska tro de svenska landslagsspelarna.
- De kan inte missa det, säger Zlatan Ibrahimovic.

Sverige åkte ut i playoff mot Portugal och får därför kolla på VM på teve. Under den förra landslagssamlingen när det var matcher mot Danmark och Belgien passade fotbollskanalen.se på att prata om VM med de blågula spelarna och då visade det sig att de flesta tror att Brasilien kommer att vinna turneringen.

- Det hade varit kul. Brasilien har hemmaplan och det är klart att det kan bli tufft eftersom pressen lär vara stor, men de har världsspelare på varje position så jag tror på Brasilien, säger Marcus Berg.

- Brasilien vinner, säger Sebastian Larsson.

Varför?

- Dels laget men även för att det är på hemmaplan. Det kan funka på olika sätt men det är fest där då och positivt, så jag tror att Brasilien vinner.

Att Brasilien har en stor fördel av hemmaplan är något som flera svenska spelare trycker på. 

- Brasilien har ju hemmaplan, så Brasilien borde ta hem det. Annars tycker man att det är en liten besvikelse, säger Mattias Johansson som får medhåll av Zlatan Ibrahimovic som är lagkamrat i PSG med de brasilianska stjärnorna Thiago Silva och Maxwell.

- Brasilien vinner. De spelar på hemmaplan och det ger dem en fördel. På hemmaplan kan de inte missa det. Jag hoppas att några av mina lagkamrater i PSG får vinna – Brasilien, Italien, Holland eller Frankrike, säger han.

Publicerad 2014-06-12 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå