POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Trots VM-fiaskot – Del Bosque får inte sparken

Foto: SCANPIX

Regerande världs- och Europamästarna Spanien är utslaget ur VM efter bara två matcher. Trots fiaskot så kommer Spanien inte att sparka förbundskaptenen Vicente del Bosque.
- Om vi har den bästa tränaren som finns, varför skulle vi ändra?, säger förbundsbossen Jorge Perez till radiostationen Cope.

Spaniens VM blev bara två matcher långt innan man var utslagna ur turneringen. Efter 1-5-förnedringen mot Holland följde Chile upp med att besegra det regerande världs- och Europamästarna med 2-0. Förbundskaptenen Vicente del Bosque sa efter matchen att han skulle se över sin framtid och tillsammans med förbundet besluta vad som är bäst för spansk fotboll.

Det spanska fotbollsförbundet verkar dock inte ha någon tvekan – de vill ha kvar Del Bosque och kommer inte att sparka honom.
- Om vi har den bästa tränaren som finns, varför skulle vi ändra?, säger förbundsbossen Jorge Perez till radiostationen Cope.

Efter uttåget har Spanien och del Bosque kritiserats för att inte kunna förändra spelet när det hackade.
- Del Bosque kommer inte att påverkas av kritiken. Hans familj kanske kan övertyga honom att lämna, men vi kommer inte att hitta någon bättre. Han har inte avgått, gör han det kommer vi försöka övertyga honom att stanna, säger Jorge Perez.

Publicerad 2014-06-20 kl 13:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå