POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Dani Alves vill knäcka största rivalen i en final: "Känslan av att vinna VM blir större då"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Dani Alves gör inget försök till att tona ned de skyhöga förväntningarna på Brasilien. I VM-finalen vill han knäcka värsta rivalen Argentina.
- Känslan av att vinna VM skulle vara ännu större mot en så stor rival.

Brasilien har skyhögt ställda förväntningar på sig inför VM på hemmaplan. Guld är det som gäller och spelarna verkar trivas med pressen. Dani Alves gjorde på en presskonferens under måndagen inga försök till att tona ned förväntningarna på brassarna. Istället pratade han om vilka de skulle möta i VM-finalen.
- Det är en klassisk duell. Känslan av att vinna ett VM vore ännu större mot en så stor rival, säger Barcabacken om Argentina.

Mycket av förberedelserna till VM i Brasilien har handlat om folkets protester mot mästerskapet. Fortfarande är VM-städer skakade av strejker och byggnationer som inte är klara. Men Dani Alves hoppas att Brasilien ska kunna visa upp sig från sin bästa sida när världens ögon riktas mot dem och ser fram emot att turneringen ska dra igång.
- Jag tror att fansen och folket börjar känna att VM är här. Det kommer bli en fantastisk fest. Vi välkomnar världen till vårt land. Jag vet att det ibland är svårt att inte tänka på alla problem i landet. Men världen är här och världen förtjänar att bli mottagen som brasilianare tar emot folk. Oberoende situationen i landet.

Publicerad 2014-06-10 kl 09:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå