POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: England räds inte klimatet: Vi acklimatiserar oss

Nästa

Avbryt
Försök igen

Englands kapten Frank Lampard och förbundskapten Roy Hodgson är inte oroliga inför VM-premiären mot Italien. En match som kommer att spelas i extrema väderförhållanden.

På onsdagen träningsspelar England mot en annan VM-nation - Ecuador.
Men fokus inför matchen handlar om helt andra saker. Frank Lampard som kommer att bära kaptensbindeln har precis meddelat att han kommer att lämna sin klubb Chelsea efter 13 år och fick givetvis frågor om det:
- Det är väldigt svårt. Självklart så efter 13 år har klubben blivit en del av mitt liv. Jag gjorde ett uttalande igår som egentligen sa allt jag har att säga. Det är svårt, men jag måste gå vidare och de måste klubben också göra. Så enkelt är det och nu koncentrerar jag mig på att spela för England. Det var en lättnad att gå ut med det igår för nu kan jag fokusera helt på vår match imorgon. Men självklart är det en stor sak för mig. Jag kommer nog att prata mer om det, men till Chelsea och deras fans vid ett annat tillfälle, säger han.

Förbundskapten Roy Hodgson är mer fokuserade på själva VM.
- Vi har jobbar väldigt hårt för att ta oss till det här mästerskapet. Vi är väldigt förhoppningsfulla att det kommer att gå bra för vi tror att det är möjligt. Vi kommer att fokusera på det eftersom det är vad som är viktigt. Vi är här för att vi vill vara med i VM och vi vill spela bra fotboll.

Första matchen i VM är mot Italien. En match som spelas i djungeln med tufft klimat, hög värme och extrem luftfuktighet. Frank Lampard är medveten om det men tycker fortfarande att det är något spelarna ska klara av.
- Vi måste alla anpassa oss. Självklart kan luftfuktigheten suga lite energi ur benen på dig, men jag tror att vi kan acklimatisera oss. Första dagen är det tufft, nästa dag blir det lite lättare. Det är upp till oss, både som individer och som lag att se till att vi är redo. Dessutom möter vi ett lag från Italien. Det är samma sak för dem, de måste också vänja sig vid förutsättningarna.

Publicerad 2014-06-03 kl 23:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå