POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Knockades men vägrade bli utbytt - nu ångrar han sig

Uruguays Alvaro Pereira knockades av Raheem Sterlings knä. Ändå vägrade han bli utbytt, trots läkarens starka rekommendation. Nu ångrar han sig.

- Jag ber om ursäkt till läkaren, jag vet att det är hans jobb att se till spelarnas bästa, säger Pereira.

I Englands jakt på en kvittering dribblade sig Raheem Sterling fri på högerkanten, men i en duell med Alvaro Pereira råkar Sterling sätta knät i backens huvud. Pereira låg kvar på planen och verkade till en början helt livlös.

När han kommit av planen signalerade läkaren direkt på byte men Pereira, märkbart groggy, knuffade bort honom och protesterade vilt till tränaren då han inte ville bli utbytt. Efter matchen ångrade han sitt tilltag.

- Det var ett infall av galenskap... Jag ber om ursäkt till läkaren, jag vet att det är hans jobb att se till spelarnas bästa, säger Pereira enligt Reuters.

- När jag in på planen var jag yr men i stridens hetta så tänker man inte riktigt klart. Men det var dags att hjälpa laget så att vi skulle få med oss ett resultat och det viktiga var att vi fick med oss det resultatet.

Målvakten Fernando Muslera tyckte att hela situationen var väldigt olustig och blev rädd när han såg Pereira.

- När jag såg hans ögon blev jag rädd och både jag och Diego (Godin) började ropa efter läkarhjälp, säger Muslera.

- Han är en viktig spelare som älskar landslagströjan och om han kan fortsätta spela så kommer han göra det. Han skulle aldrig överge oss på planen.

Publicerad 2014-06-20 kl 11:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå