POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Kroatiens landslag välsignas av ärkebiskopen

Kroatiens landslag besökte på måndagen Zagrebs katedral för att bli välsignade av ärkebiskopen Josip Bozanic.

- Din välsignelse kommer ge oss ytterligare motivation att representera Kroatien i Brasilien,, säger Kroatiens förbundskapten Niko Kovac.

Kroatien tog sig till VM med nöd och näppe via playoff mot Lars Lagerbäcks Island. Nu söker laget hjälp från Gud för att nå ett bra resultat i VM.

- Din välsignelse kommer ge oss ytterligare motivation att representera Kroatien i Brasilien, med vetskapen om att våra fans är med oss, tillsammans med den kärleksfulle Guden, säger Kroatiens förbundskapten Niko Kovac.

Inte nog med att de bad om ärkebiskopens välsignelse, de bad honom att följa med till Brasilien. Vad han svarade på den inviten är dock oklart.

- När ni sätter era händer på era hjärtan och sjunger vår nationalsång, ta då med hela ert hjärta in i kampen, in på slagfältet, och kom ihåg att så många hjärtan slår för er och för Kroatien. Vi kommer att vara med er, vi kommer att vara er nära. Jag önskar er rikligt av Guds välsignelse och önskar att ni kommer bära allt det goda Kroatien har att erbjuda världen, sa ärkebiskopen Josip Bozanic.

Kroatien spelar premiärmatchen mot Brasilien den 12 juni.

 

Publicerad 2014-06-03 kl 11:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå