TV: Nickar i stolpen i 121:a minuten - Schweiz utslaget

VM 2014

Två minuter innan en stundande straffsparksläggning slog Angel di Maria in ledningsmålet. Men det var långt ifrån över.
När klockan stod på 121 minuter fick Blerim Dzemaili ett gyllene läge att kvittera – men han nickade i stolpen, fick returen på sig och bollen studsade retligt utanför.

Det var en, minst sagt, dramatisk avslutning på förlängningen mellan Argentina och Schweiz. Angel di Maria slog in 1–0 med två minuter kvar av förlängningen. Men det var långt ifrån slut där.

När klockan hade tickat upp till 121 minuter fick Schweiz en hörna – som blev resultatlös.

Men bollen hittade tillbaka in i straffområdet och Blerim Dzemaili gick upp och nickade – i stolpen. Returen studsade ut på Dzemailis knä och utanför stolpen. Maximal otur. Strax därefter tog Jonas Eriksson tag i pipan och blåste av matchen.