POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Påstods gråta över faderns död - Men nu berättar han sanningen

Nästa

Avbryt
Försök igen

När Elfenbenskustens nationalsång spelades grät Die Serey hejdlöst. Rykten på sociala medier spred att hans far hade dött två timmar innan avspark. Men Serey förklarar nu sanningen.

Det var ett känsloladdat ögonblick inför matchen mellan Elfenbenskusten och Colombia. När Elfenbenskustens nationalsång spelades så grät mittfältaren Die Serey hejdlöst. Rykten på sociala medier gjorde gällande att Sereys far hade dött två timmar innan avspark. Den berättelsen rapporterades ut i medier världen över.

Men efter matchen dementerade Serey att det skulle vara anledningen till tårarna. Pappan dog i själva verket 2004. För Fifa.com berättar han nu varför han grät.
- Sanningen är att jag är en känslomänniska. Det är mycket rörande för mig att bära färgerna för mitt land. Och jag har helt enkelt misslyckats med att hålla tillbaka tårarna, säger han.

- Det är dock sant, jag tänkte på min far som dog 2004. Jag tänkte också om mitt tuffa liv. Jag trodde inte att jag en dag skulle vara här och spela, denna känsla överväldigade mig.

Elfenbenskusten förlorade matchen med 2–1.

Se klippet när känslorna svallar över för Die Serey här ovan. 

Publicerad 2014-06-20 kl 09:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå