POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Spanjorerna inte rädda för fysiskt Holland

Nästa

Avbryt
Försök igen

I VM-finalen 2010 försökte Holland med sin fysik störa Spanien. Matchen präglades av fula tacklingar och sena efterslängar. Men spanjorerna är inte oroliga över att samma historia ska upprepa sig i premiärmatchen länderna emellan.
- Vi ska skaka av oss alla provokationer, säger Raul Albiol.

Senaste VM-matchen som spelades var mellan Holland och Spanien. Finalen i Sydafrika blev en ful tillställning med hårda tacklingar och sena efterslängar. Spanien stördes av Hollands fysiska spel som ständigt låg på gränsen, och ibland över, det som är tillåtet. Till slut lyckades Spanien ändå ta hem guldet efter Iniestas förlängningsavgörande.

Nu möts lagen igen, i premiärmatchen i grupp B. Spanjorerna är dock inte oroliga över att Holland ska kunna störa dem med samma taktik igen.
- Vi måste tänka på vårt spel och vara på topp. Sen är det domaren som bestämmer om tacklingar. Vårt mål är att skaka av oss alla provokationer som kanske kommer vår väg, säger Raul Albiol.

Manchester Citys mittfältare David Silva lyfter vikten av att vinna den första matchen, men menar att en förlust inte skulle sänka laget.
- I förra VM förlorade vi första matchen men tog ändå guldet. Men vi vet att första matchen är ett väldigt viktigt steg i turneringen.

Publicerad 2014-06-10 kl 11:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå