Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Uppgifter: Scolaris tre syndabockar - petas mot Holland

Foto: Scanpix

Brasiliens publik buade ut sitt eget lag i mardrömsmötet med Tyskland. Lagom till lördagens bronsmatch väljer Luis Felipe Scolari att peta tre av spelarna som fick utstå den hårdaste kritiken.

Sällan har fotbollsvärlden upplevt ett lika chockartat resultat som det i VM-semifinalen mellan Brasilien och Tyskland. Värdnationen blev totalt krossad och när förödmjukelsen sammanfattades stod det 1-7 på resultattavlan. Inte nog med att många på läktarplats "bytt sida" och börjat heja på de tyska gästerna istället för på "Seleção", dessutom valde tusentals att bua och busvissla när vissa i det egna laget hade bollen.

Värst var det förmodligen för forwarden Fred, som vid varje bolltouch utsattes för veritabla visselorkaner av sina egna supportrar.

När matchen väl spelats färdigt talades det om att statuera exempel, och många fans ville inte att spelarna som varit med om fiaskomatchen skulle få spela mer i landslaget. När det nu vankas bronsmatch mot Holland tycks förbundskapten Luis Felipe Scolari ha lyssnat till viss del.

Enligt tidningen O Globo väljer han att peta Fernandinho, Fred och Hulk för att i stället plocka in Paulinho, Willian och Jô i startelvan. Dessutom uppges Thiago Silva vara tillbaka i laget efter sin avstängning, vilket innebär att Dante får återgå till sin plats på bänken.

Startelvan är inte bekräftad, utan ska publiceras vid 20-tiden på Fifas officiella hemsida.

Publicerad 2014-07-12 kl 17:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons