POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Upprörd Scolari lämnade presskonferens: "Allt ni gjorde var att kritisera"

Foto: SCANPIX

Efter 0-0 mot Mexiko fick Luis Felipe Scolari frågan om han hade förtroende för sina spelare. Det fick Brasiliens förbundskapten att surna till.
- Frågar ni om jag litar på mina spelare? fräste Scolari.

Efter en föga imponerande insats i premiären (3-1 mot Kroatien) hoppades hemmafansen på att Brasilien skulle lyfta i gruppspelets match två mot Mexiko. Men efter bara 0-0 väcktes på nytt frågor om hur drömmen om VM-guld ska kunna uppfyllas.

På presskonferensen efter matchen fick Brasiliens förbundskapten Luis Felipe Scolari frågor om han litade på de spelare han ställer ut på planen. Det fick honom att surna till.
- Frågar ni om jag litar på mina spelare? Jag har sagt tio gånger att det är medierna som skapar alla möjliga frågeställningar. Jag väljer den startelva jag vill ha, sa Scolari.

I slutet av matchen gick Marcelo ned i straffområdet. Filmning tyckte många, men Scolari tyckte att domaren skulle ha pekat på straffpunkten. Han menade också att den massiva kritiken efter straffen i första matchen talade emot Brasilien.
- Så, nu blir det inga fler straffar för Brasilien eller? Allt ni gjorde senast var att kritisera Fred, sa Scolari och lämnade presskonferensen.

Trots att Brasilien blev mållösa var förbundskaptenen nöjd med spelet och menade att det var ett fall framåt jämfört med 3-1-vinsten över Kroatien.
- Vi var tio procent bättre än mot Kroatien. Vi blir bättre och bättre. Jag var ganska nöjd med det jag såg, sa Scolari på presskonferensen.

I den sista gruppspelsmatchen för Brasilien står Kamerun för motståndet. Vinst där betyder sannolikt att hemmanationen tar förstaplatsen i gruppen.

Publicerad 2014-06-18 kl 08:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå