POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Uruguay fruktar fyra matchers avstängning för Suarez

Foto: AP

Idag kommer domen. Uruguays fotbollsförbund vill snabba på beslutsfattandet för att inte påverka förberedelserna inför åttondelsfinalen.

Under torsdagen väntar en hel fotbollsvärld på domen från FIFAs disciplinkommitté mot Luis Suárez. En avstäning är att vänta men frågan är hur lång den blir.

MirrorSport skriver idag att Uruguays fotbollsförbund försöker att snabba på förfarandet för att helt och hållet kunna förbereda sig inför åttondelsfinalen mot Colombia på lördag. Förbundet fruktar enligt tidningen att Suárez stängs av i fyra matcher vilket innebär att forwarden spelat färdigt i VM.

- Vi vet att deras möte pågick länge men vi vet inte om det betyder att det är bra eller dåligt. De kommer att fortsätta imorgon, förklarade presidenten för Uruguays fotbollsförbund, Wilmar Valdez, när han lämnade hotellet Copacabana Palace i Rio de Janeiro inatt. 

Uruguay hade till 22:00 svensk tid på sig att ge sin syn på händelsen och lägga fram bevis. Nu är det helt upp till FIFAs disciplinkommitté att fatta beslut - domen kommer idag efter att diskussionerna återupptagits på förmiddagen brasiliansk tid. 

Publicerad 2014-06-26 kl 10:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå