Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018

Eriksson: "En besvikelse om det inte blir VM"

Foto: Bildbyrån.

Jonas Eriksson uppgavs inte vara en av 36 domare som är aktuella för VM 2018. Han har dock själv inte fått någon information om han blir uttagen till mästerskapet.
- Det är svårt att förhålla sig till det, när det inte är officiellt, skriver han i ett sms till Fotbollskanalen. 

Under lördagen gick flera olika källor, däribland bloggarna Refereeing World och International Referee, ut med att svenske domaren Jonas Eriksson inte är en av 36 domare som är aktuella för att tas ut till VM i Ryssland. 

Men Eriksson, som senast dömde två gruppspelsmatcher och en åttondelsfinal i VM 2014, har inte själv fått någon information om han är aktuell för mästerskapet. 

- Varken jag, Mathias (Klasenius) eller Daniel (Wärnmark) har fått någon information om uttagningen till VM 2018, varken positiv eller negativ. Självklart har även uppgifterna, som du refererar till, även nått oss, men det är svårt att förhålla sig till när det inte är officiell information, skriver Eriksson i ett sms till Fotbollskanalen. 

Han medger däremot att det vore en stor besvikelse om han inte blir uttagen. 

- Skulle det vara så att vi inte är uttagna, så är det självklart en besvikelse. Men vi får istället glädjas åt att vi var med 2014 i Brasilien och att vårt landslag, istället denna gång, får representera Sverige i VM. 

Fifa tar i januari ut den slutgiltiga domartruppen till mästerskapet. 

Publicerad 2017-11-20 kl 17:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons