POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Frankrikes firande urartade: "Var som en scen ur Ghostbusters"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Frankrike-Kroatien i spelaren ovan. Kommentatorer: Chris Härenstam och Glenn Strömberg, SVT.

Frankrike firade segern mot Argentina vilt i VM.
Nu berättar backen Adil Rami om det vilda firandet. 
- Det var som en scen ur Ghostbusters, säger han till den franska tv-kanalen T1 enligt sajten Get French Football News. 

Frankrike besegrade under söndagskvällen Kroatien med 4-2 i VM-finalen i Ryssland och bärgade därmed landets andra VM-guld i historien. Landslaget firade därefter vilt på planen och i omklädningsrummet för att i går tas emot till mäktiga scener i Paris. 

Men det var inte landslagets enda vilda firande under mästerskapet. Nu berättar mittbacken Adil Rami om landslagets fest efter att laget slog ut Argentina i åttondelsfinalen i mästerskapet. Han ville ta det lugnt på sitt rum, men kände sig tvungen att skydda sig mot sina landsmän, när de gjorde ett försök att bryta sig in i hans hotellrum. 

- Historien om brandsläckaren på hotellet var mitt fel. Jag spelade Fortnite i mitt rum och de andra gick från dörr till dörr för att väcka alla. Benjamin Mendy försökte blockera mig från att stänga min dörr, vilket gjorde att jag tog min brandsläckare och sprutade med den på alla, säger han till den franska tv-kanalen T1 enligt sajten Get French Football News. 

- Det var som en scen ur Ghostbusters. Det var rök överallt. De kom säkerhetspersonal för att evakuera hotellet. Jag trodde att jag skulle bli hemskickad från landslaget, fortsätter han.

Efter att Rami använde brandsläckaren, så kom brandmän och polis till hotellet för att evakuera byggnaden. Rami blev i slutändan inte hemskickad från mästerskapet och fick vara med och fira guldet på planen i Moskva. 

Publicerad 2018-07-17 kl 21:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå