Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
26v

Lundhs VM-tips: "Danmark blir stora skrällen - går till semifinal"

Foto: Bildbyrån

Brasilien vinner, Sverige ut i åttondelsfinal - och Danmark blir stor skrällen.
Det tror Olof Lundh i sitt VM-tips.

I Fotbollskanalens VM-tips tippar du resultatet i samtliga gruppspelsmatcher och får sedan grupptabeller och ett slutspelsträd baserat på dina tips. Därefter tippar du vinnaren av alla slutspelsmatcher, fyller i några bonusfrågor och sen är ditt tips redo att lämnas in.

Fina priser finns i potten och för den som lyckas allra bäst blir vinsten ett presentkort på en fotbollsresa, värt 10 000 kronor.

Nu har Olof Lundh sammanställt sitt tips, där han tror att Brasilien blir mästare och får lyfta VM-pokalen för sjätte gången i historien.

- Under nye förbundskaptenen Tite har man fått ordning på laget på ett annat sätt än under Scolari i samband med VM 2014 och under Dunga som tog över. Dessutom kan det visa sig att skadan på Neymar i våras var bra då han kommer utvilad till VM och kan låta formen stiga under en lång turnering. Det heter att lag från Sydamerika inte kan vinna i Europa men Brasilien vann 1958 i Sverige då det var större omställningar att resa och man vann även i USA 1994 och i Japan/Sydkorea 2002. Tyskland får se sig besegrat i VM-finalen i Moskva, tror Lundh.

Vilken blir turneringens besvikelse?
- Klart att det blir en besvikelse för hemmanationen att inte gå vidare och tror även att Argentina får svårt och åker ut i åttondelen ihop med Portugal.

Och vilken blir den stora skrällen?
- Skrällaget i VM blir Danmark som går hela vägen till semifinal och en bronsmatch efter att Åge Hariede hittar rätt med Christian Eriksen.

Hur går det för Sverige?
- Tar sig vidare knappt ur gruppen tack vare bättre målskillnad än ett haltande Mexiko men Brasilien blir omöjligt i åttondelen och det blir hemresa efter det. 

Du hittar Fotbollskanalens VM-tips här!

Publicerad 2018-06-14 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons