Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
32v

Polens mardröm: Stjärnan ser ut att missa VM

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Fotbollskanalens genomgång av Polen inför VM i spelaren ovan.

Kamil Glik ser ut att missa VM i Ryssland.
Den polske stjärnans axelskada är värre än befarat.
- Det kommer att ta sex veckor att komma tillbaka i full träning, säger Polens landslagsläkare Jack Jaroszewski enligt ESPN. 

Monacos polske landslagsback Kamil Glik, 30, skadade under måndagens träning med landslaget sin ena axel och ser nu ut att missa sommarens världsmästerskap. Polens landslagsläkare Jack Jaroszewski meddelade i dag att det ser illa ut för backen.

- Ur min synvinkel, så är situationen dålig. Även om det inte kräver en operation, så tar det i varje fall runt sex veckor att komma tillbaka i full träning, säger Jaroszewski enligt ESPN.

Polens förbundskapten Zbigniew Boniek verkar heller inte räkna med den rutinerade mittbacken, då han tidigare i dag skrev på Twitter att han kommer att missa VM.

"Vilken otur för Kamil Glik, att han skadar sig själv och inte kommer att vara med i VM", skriver förbundskaptenen på sitt Twitter-konto. 

Polska fotbollsförbundet har däremot inte meddelat om förbundet kommer att kalla in en ersättare till Glik eller om landslaget behåller mittbacken i VM-truppen. 

Publicerad 2018-06-05 kl 23:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons