Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
32v

Salah talar ut efter skadan: "Värsta ögonblicket i min karriär"

Foto: Bildbyrån

Mohamed Salah skadade axeln i Champions League-finalen, vilket gjorde att han tvingades bryta matchen och frågetecken väcktes kring hans VM-medverkan.
Nu berättar han om skadan i en intervju med Marca.
- När jag föll till marken var det en blandning av smärta och oro, säger Salah.

Det var i den första halvleken av Champions League-finalen mot Real Madrid som Mohamed Salah föll i duell med Sergio Ramos och skadade axeln så illa att han var tvungen att bryta matchen.

Sedan dess har 25-åringens medverkan i sommarens VM varit ett hett diskuterat ämnu, och hur snabbt han ska hinna tillbaka. Nu berättar Salah om skadan i en intervju med spanska Marca.

- Jag mår bättre nu. Jag hoppas spela första matchen mot Uruguay, men det hänger på hur jag känner mig när det närmar sig, säger Salah.

Liverpool-stjärnan beskriver skadan som "det värsta ögonblicket i hans karriär" i intervjun.

- När jag föll till marken var det en blandning av smärta och oro. Men också ilska och ledsamhet över att inte kunna spela vidare i Champions League-finalen. Lite senare tänkte jag också på möjligheten att jag inte skulle kunna spela i VM, vilket var en fruktansvärd tanke, säger han.

Sergio Ramos agerande i situationen där Salah skadade sig har också varit omdebatterat de senaste veckorna. Ramos har bland annat enligt Marca sagt att han trott att Salah hade kunnat spela vidare om han tagit sprutor. När Marca tar upp kommentaren svarar Salah med ett skratt:

- Min kommentar är att det alltid är okej när han som fick dig att gråta först sedan får dig att skratta. Han kanske kan berätta för mig om jag kommer bli redo för VM också?

Marca påpekar för Salah att Ramos skickade en hälsning till honom efter skadan.

- Han skickade en hälsning, men jag sade aldrig till honom att det var "okej", svarar Salah.

I VM möter Egypten Uruguay i den första matchen 15 juni. Därefter ställs man emot Ryssland och Saudiarabien.

Publicerad 2018-06-09 kl 10:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons