POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Thailändska laget räddat - fotbollsvärlden hyllar laget: "Välkomna till Old Trafford"

Foto: Bildbyrån.

Ett thailändskt lag satt fast i en grotta - men blev räddat. 
Nu uppmärksammar delar av fotbollsvärlden laget. 

Ett thailändskt fotbollslag, med pojkar i åldrar mellan 11 till 16 år, försvann nyligen i ett svåråtkomligt grottsystem i norra Thailand. Till slut blev de upptäckta den 3 juli och blev senare räddade med gott mod trots två veckors tid i grottan. Därefter skickade Fifas president, Gianni Infantino, ett brev till pojkarna, via det thailändska fotbollsförbundet. 

"Om, som vi alla hoppas, de återförenas med sina familjer om några dagar och deras hälsa tillåter dem att resa, vill Fifa gärna bjuda in er till VM-finalen i Moskva som våra gäster. Jag hoppas verkligen att de får möjlighet att komma till finalen", skrev Infantino bland annat i brevet.

Nu uppmärksammar andra delar av fotbollsvärlden de thailändska pojkarna. Manchester United uppmärksammade i dag laget på Twitter med meddela att de är välkomna till Old Trafford nästa säsong, samtidigt som Manchester City-backen och engelske landslagsmannen Kyle Walker sökte hjälp på Twitter för att skicka ner tröjor till laget i Thailand. 

"Fantastiska nyheter att alla de thailändska pojkarna kom ut ur grottan i säkerhet! Jag vill skicka lite tröjor till dem. Är det någon som kan hjälpa mig med en adress?", skriver Manchester City-backen på Twitter. 

Real Madrids tyske stjärna Toni Kroos uttryckte också glädje på Twitter över att pojkarna nu är i säkerhet efter dramat i grottan. 

Publicerad 2018-07-10 kl 16:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå