Walid Regragui efter förlusten: "Det andra målet dödade oss"

Fotbolls-VM 2022

Frankrike krossade Marockos drömmar om VM-guld.
Nådastöten blev Randal Kolo Muanis utökning.
- Det andra målet dödade oss, säger succétränaren Walid Regragui efter matchen, enligt RMC Sport.

3:21

Avbryt
Försök igen

Marocko föll tungt i VM-semifinalen. Efter en magisk resa besegrades till slut laget av den favorittippade regerande världsmästaren Frankrike.

-Vi gav vårt maximala, det är det viktigaste. Vi hade några skador, vi tappade Aguerd under uppvärmningen, Saiss, och sedan Mazraoui i halvtid. Men jag har inget att säga, minsta lilla misstag bestraffas, säger Marockos förbundskapten Walid Regragui efter slutsignalen, enligt RMC Sport.

Marocko reste sig rejält i den andra halvleken och radade upp chanser, i stället blev det Frankrike som utökade efter att Randal Kolo Muani lyckades sätta 2-0 efter bara 44 sekunder på planen.

-Vi kommer inte in i matchen bra, vi hade för mycket tekniskt slarv i första halvlek och det andra målet dödar oss. Men det tar inte bort allt vi har åstadkommit tidigare.

Walid Regragui och Marocko får nu ladda om för bronsmatch mot Kroatien på lördagseftermiddagen.

Publicerad 2022-12-14 kl 22:34