Italien vann efter avbrott - pyroteknik kastades in på plan

VM-kval Europa

Pyroteknik kastades in från bortasektionen mellan Italien och Albanien, men matchen återupptogs och till slut stod italienarna som segrare.

Italien och Albanien på Sicilien avbröts i den 57:e minuten efter att pyroteknik från bortasektionen kastats in på planen och gjort den rökfylld. Matchen återupptogs efter en åtta minuters lång paus, och det hela slutade i en 2-0-seger för Italien.

Daniele de Rossi satte 1-0 på straff i den 12:e minuten och sedan satte Ciro Immobile spiken i kistan med sitt 2-0-mål från nära håll i den 80:e minuten.

Italien har samma antal poäng som Spanien efter fem omgånger: 13. Men Spanien leder gruppen på målskillnad.

Matchen var för övrigt målvaktslegendaren Gianluigi Buffons 1000:e match någonsin,