Mardröm för Andorra - spelare utvisad efter 14 sekunder

VM-Kval Europa

Andorra tog emot Polen i VM-kvalet.
Då inleddes matchen på värsta möjliga sätt - med en utvisning efter 14 sekunder.
Ricard Fernandez fíck syna det röda kortet efter en armbåge i Kamil Gliks ansikte.

Se situationen i spelaren ovan

Andorra fick en mardrömsstart när de ställdes mot Polien i VM-kvalet.

Direkt efter avspark gick Polen upp offensivt och lyftes till Kamil Glik uppe på vänsterkanten. Han hamnade i en nickduell med Ricard Fernanadez, som i hoppet armbågade Polenförsvararen i ansiktet. Domaren blåste av när 14 sekunder hade spelats, och lyfte snart det röda kortet mot Andorra-spelaren.

En mardrömsstart för hemmalaget. Det dröjde sedan inte länge innan Polen utnyttjade sitt numerära överläge. Robert Lewandowski satte 1-0 efter fem minuter, och Kamil Jozwiak utökade ledningen bara sex minuter senare. Andorra lyckades innan paus få in ett tröstmål, men Polen utökade två gånger om i andra halvlek. 4-1 blev även slutresultatet i matchen.

Andorra ligger på femteplats i VM-kvalgruppen och chansen att ta sig till mästerskapet är förbi. Polen ligger tvåa i gruppen, med en poäng mindre än England.