TV: Efter tunga EM-finalen - England tog bekväm seger i VM-kvalet

VM-kval Europa

I somras föll England tungt i EM-finalen.
Under torsdagen vann landslaget enkelt mot Ungern med 4-0.

England inledde i mars VM-kvalet på ett imponerande vis med tre raka segrar mot San Marino, Albanien och Polen, men åkte i sommar på en tung förlust mot Italien efter straffläggning. Under torsdagskvällen var det dags för det engelska landslaget att gå ut på planen igen, och då blev det en bekväm seger mot Ungern på bortaplan.

Efter en mållös första halvlek hade England islossning i början av andra halvlek.

Först ordnade Manchester City-anfallaren Raheem Sterling 1-0 i den 55:e minuten och åtta minuter senare fyllde Tottenhams Harry Kane på till 2-0. När Manchester United-kaptenen Harry Maguire sedan gjorde 3-0 i den 69:e minuten var matchen avgjord. Därmed blev det en fin kväll för England när Declan Rice sedan putsade siffrorna till 4-0 i slutskedet.

England har nu bärgat fyra raka segrar i kvalet och stormar mot VM i Qatar 2022.

Ungern: Gulácsi - Kecskés, Orbán, Szalai - Bolla, Kleinheisler, Schäfer, Sallai, Szobozslai, Fiola - Szalai.

England: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Phillips, Sterling, Mount, Grealish - Kane.