TV: England körde över Albanien - hattrick från Kane: "Vilken balja"

VM-kval Europa

England körde över Albanien med 5-0.
Tre av dem kom från Harry Kane, i form av ett äkta hattrick.
- Herre min skapare, vilken balja, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg efter anfallarens tredje mål.

Maguire spräcker nollan för England

England var helt överlägsna när de tog emot Albanien i VM-kvalet. Efter bara åtta minuter tog de ledningen. Harry Maguire nickade in bollen i mål, efter en frispark i bra läge. Det är hans tredje mål i det pågående kvalspelet.

- Alldeles för välplacerat (för att målvakten ska rädda), säger C More-kommentatorn Christopher Kviborg i sändningen.

Maguire firade målet med att hålla händerna vid öronen, vilket inte landade väl hos experten Roy Keane.

- Det är pinsamt. Han har varit en skam för Manchester United och han tror att ett mål kommer tysta hans kritiker. Pinsamt, säger han i ITV.

Men det stoppade inte England från att leverera ute på plan. När drygt 20 minuter var spelade stod anfallsstjärnan Harry Kane för sitt landslags andra mål, efter en framspelning av Jordan Henderson.

Strax därefter kom även 3-0.  Då bytte de två stjärnorna plats, och det var istället Kane som spelade fram Henderson. Den sistnämnde krigade sig igenom Albaniens backlinje och kunde sedan avsluta i boxen. Bara minuter senare kom även 4-0, då med dryga halvtimmen spelad. Raheem Sterling fångade upp en svag passning på mittplan och spelade fram till Kane, som från snäv vinkel placerade in bollen för andra gången i matchen.

Strax innan pausvilan anlände Harry Kanes tredje mål. Hattricket fullbordades genom att anfallaren skickade bollen i nät på en hörna efter en cykelspark från nära håll. Inspelet stod Phil Foden för. Det gör Kane till Englands främsta målskytt genom tiderna, i tävlingssammanhang, skriver hans klubb Tottenham på Twitter.

- Herre min skapare! Så där gör man ett hattrick på Wembley mina damer och herrar! Vilken balja! säger kommentator Christopher Kviborg.

I andra halvlek lugnade det ner sig, och Albanien fick lov att hålla lite boll. Men något mål kom det inte från något av lagen efter paus.

När klockan närmade sig 80 minuter blev Arsenals talang Emile Smith-Rowe inbytt, vilket var hans debut för det engelska A-landslaget.

Då Polen, i samma kvalgrupp, även de gick segrande ur kvällens match, är England fortsatt tre poäng före dem som gruppledare. Med en match kvar att spela är England därmed inte klara för VM, men för att Polen ska gå om krävs det att engelsmännen förlorar mot San Marino, samtidigt som Polen vinner den sista matchen med mer än sex mål.

Här är lagens startelvor.

England: Pickford, Walker, Maguire, Stones - James, Henderson, Philips, Chilwell - Foden, Kane, Sterling

Albanien: Strakosha - Isamjli, Kumbulla, Veseli - Hysaj, Bare, Gjasula, Trashi - Bajrami - Cikalleshi, Uzuni