På bortaplan var stornationen överlägsen och segrade med hela 5-0.

Höjdpunkter: England vann stort borta mot Andorra
Saka utökar Englands ledning - Foden med fint förarbete
0:51
England tar ledningen - Chilwell med första landslagsmålet

När elvorna presenterades inför matchstarten mellan Andorra och England i kvalet till VM 2022 stack en del val av den engelske förbundskaptenen Gareth Southgate ut. Exempelvis valde den tidigare landslagsmannen att bänka stjärnor som Harry Kane och Jack Grealish.

Medan de berörda kuggarna fick börja på bänken, tog England ledningen efter lite drygt 20 minuter. Efter en VAR-granskning för offside godkändes till slut gästernas ledningsmål, som kom till efter att Jadon Sancho tagit ner bollen och serverat Ben Chilwell öppet mål. Den sistnämnde sköt in ledningsmålet och noterades därmed för sin första fullträff i landslaget.

Med minuter kvar av första halvlek dubblades Englands ledning, då Bukayo Saka sköt in 2-0 när han kom fri med hemmakeepern. Phil Foden var den som frispelade Saka efter en precis passning från distans.

I den andra halvlekens 59:e minut kom nästa balja från gästerna. På ett inspel från berörde Sancho kunde Tammy Abraham hitta en yta mellan hemmaförsvararna och styra in bortalagets tredje mål för kvällen.

Med lite mer än tio minuter kvar av ordinarie speltid pekade domaren på straffpunkten. James Ward-Prowse brände först elvameterssparken, men kunde på returen från keepern Josep Gomes raka in matchens fjärde mål.

Bortalaget nöjde sig inte där. Med inte mycket kvar av ordinarie tid placerade Jack Grealish in i sitt första landslagsmål, som blev den andra halvlekens sista. Alltså segrade gästerna med 5-0.

- En bra kväll för mig och grabbarna. Vi visste att det skulle bli tufft och att vi behövde hålla fokus. Turligt nog fick vi in ett tidigt mål, säger målskytten Tammy Abraham efter matchen enligt BBC.