Erling Braut Haaland gav Norge ledningen hemma mot Nederländerna.
Matchen slutade oavgjort i en jämn tillställning.

Höjdpunkter: Norge kryssade hemma mot Nederländerna
1:05
Haaland ger Norge ledningen mot Nederländerna
1:01
Klaassen kvitterar för Nederländerna

Nederländerna var favoriter i bortamötet med Norge. Men hemmalaget skulle få en drömstart på matchen. Dortmund-stjärnan Erling Haaland höll sig framme och rullade in 1-0 för Norge.

Knappt tio minuter senare kom kvitteringen för Nederländerna. Ajax-spelaren Davy Klaassen målskytt för gästerna.

I den andra halvleken tog Nederländerna över allt mer av spelet, utan att för den sakens skull rada upp chanser. Norge stod upp bra och skapade farliga målchanser, mycket tack vare just Haaland.

Andra halvlek slutade mållöst. Norge hänger med i toppen av grupp G. De skuggar Turkiet som toppar, en poäng före blan andra Norge och Nederländerna.