Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

KLART: Skyttekung till HIF: "Väldigt nöjda"

Allsvenskan

Precis som det mesta tydde på.
Det blir Helsingborg och inte Holland för Gefles skyttekung Alexander Gerndt.
- Det känns klockrent för honom, säger agenten Per Jonsson till Gefle Dagblad.

Som Fotbollskanalen och FotbollDirekt berättade i torsdags så lutade det åt Helsingborg, i valet mellan Sverige och Holland, enligt nära vänner till Alexander Gerndt.

- Vi är otroligt nöjda med att kunna knyta åt oss en spelare som Alexander. Vi har redan bra forwardsbesättning. Erik Sundin och Rasmus Jönsson har gjort det riktigt bra, nu blir konkurrensen ännu hårdare när vi dessutom förlänger med Sundin. Vi har en bra balans på alla positioner i laget, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson.

Gefle tvingades av ekonomiska skäl göra sig av med Gerndt som följer i Oremos och Jawos fotspår och lämnar till allsvenska konkurrenter. Men Gerndts agent tror att det här bara är en språngbräda ut till Europa.

Annons

- Tanken är, som jag också tror, att han kommer att utvecklas ännu mer i Helsingborg och ta ytterligare kliv därifrån till nästa nivå, säger Per Jonsson till Gefle Dagblad.

Publicerad 2010-07-18 kl 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto