Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK lånar in argentinare: "Bollskicklig innerback med hög potential"

Allsvenskan

AIK lånar in den argentinske mittbacken Agustin Gómez från Defensa y Justicia.
Låneavtalet sträcker sig över resten av säsongen.

Foto: Bildbyrån

AIK lånar in mittbacken Agustin Gomez, 20 år, från Defensa y Justicia vilket är samma klubb som Nicolas Stefanelli anslöt från. Låneavtalet sträcker sig över resten av den pågående säsongen och det finns en köpklausul.

- Vi har använt oss av det nätverk som vi numera arbetar med i Argentina när vi sökt efter en bollskicklig innerback med hög potential. Vi har först tittat på skandinaviska alternativ på såväl etablerade som mindre etablerade spelare, men de alternativ som varit intressanta för oss har av olika skäl ej gått att landa. Med det konstaterat är ett korttidslån från Argentina med en köpoption ett intressant upplägg för att komplettera Sveriges bästa backlinje, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.
ANNONS

Gomez kommer att ha tröja nummer 15 och blir spelklar så snart Migrationsverket har tilldelat honom ett arbetstillstånd och Svenska Fotbollförbundet har registrerat honom.

AIK har också gjort klart med Chinedu Obasi som skrivit på ett korttidskontrakt.

Publicerad 2017-07-26 kl 19:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto