Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK slår tillbaka mot Edvardsens utspel: "Hans ord betyder verkligen ingenting för mig"

Allsvenskan

SOLNA. Victor Edvardsen tycker att AIK:s försvarare är ”lite tröga”.
Nu slår Solna-laget tillbaka.
- Djurgården får snacka hur mycket man vill innan och vi kommer tala med våra fötter, säger Jordan Larsson.

Foto: Bildbyrån

På söndag spelar AIK mot Djurgården på Friends Arena. Inför matchen har Victor Edvardsen sagt att hans Djurgården ska utnyttja att AIK:s backlinje är lite tröga och att man därför vill komma i en mot en-lägen.

Flera av AIK-spelarna har läst Edvardsen uttalande.

- Vi får väl se vad som händer på plan. Djurgården får snacka hur mycket man vill innan och vi kommer tala med våra fötter, säger Jordan Larsson.

Om vi vänder på det, har du ett speedövertag på deras defensiv?
- Jag har ett speedövertag på de flesta, men det är inte så att jag vill gå ut som Edvardsen nu och säga massa saker. Jag vill tala på plan. Det är väl onödigt att snacka massa innan, det finns väl ingen anledning att göra det. Fotboll avgörs på plan och inte i media. Det kommer vi att visa.

ANNONS

Alexander Milosevic lägger inte heller någon större vikt vid Victor Edvardsens utspel.

- Han vill väl få det så att ni ska komma till mig och att jag ska ge något, men om jag ska vara helt ärlig så har jag ingenting att svara på om honom. Hans ord betyder verkligen ingenting för mig, säger Milosevic.

Edvardsen tror också att han kommer att bli utbuad av era fans och att det i så fall kan bero på bitterhet över att han inte skrev på för er - hur ser du på det?
- Jag tror inte att våra fans bryr sig.

Victor Edvardsen sa också att "Mikael Lustig är väl inne på sina sista år och har kanske inte den spelen som för några år sedan".

Hur Lustig ser på det?

- Det är väl upp till honom om vad han vill säga. Det är väl kul för Djurgården om man har hittat en svaghet. Om han tycker så då får han väl säga så, säger han.

ANNONS
Publicerad 2022-04-22 kl 13:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto