Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK:s fina gest till Sundgren: "Tänker extra mycket på dig"

Foto: Bildbyrån.

Daniel Sundgren drabbades av akuta andningssvårigheter.
Nu hyllas ytterbacken på matchtröjan mot IFK Göteborg.
”I kväll tänker vi extra mycket på dig”, skriver klubben på Twitter.

Det var under gårdagen som AIK gick ut med att Daniel Sundgren, natten mot lördagen blivit inlagd på Karolinska sjukhuset i Solna efter att ha drabbats av akuta andningssvårigheter.

- Den första preliminära bedömningen av sjukdomsförloppet är att det i nuläget inte är kopplat till någon olycka eller att han spelar fotboll. Daniel är fortsatt kvar på Karolinska sjukhuset där han får bästa tänkbara vård. Utredningen pågår och vi följer den nogsamt för att kunna ge rätt stöd till Daniel, sa AIK:s läkare Jonas Lundmark till klubbens hemsida.

Sundgren kommer inte att spela mer för AIK den här säsongen och som en gest för att visa att man tänker på Sundgren och önskar ett snabbt tillfrisknande kommer man under måndagens möte med IFK Göteborg att spela med tröjor där Daniel Sundgrens initialer, DS, finns med.

”AIK Fotboll spelar i kvällens hemmamatch mot IFK Göteborg med Daniel Sundgrens initialer i hjärtat på den vänstra ärmen av matchtröjan - och ikväll tänker vi extra mycket på dig”, skriver klubben på Twitter.

Daniel Sundgren har i år varit given i Rikard Norlings lagbygge och spelat 27 av 28 matcher.

Sundgren själv tackade för stödet under gårdagen, via ett inlägg på sin Instagram-sida.

"Vill tacka varenda människa som har hört av sig till mig. Tack också till familjen AIK för all support. Ert stöd betyder väldigt mycket. Skickar mina enda krafter till grabbarna i laget imorgon, vinn!", skrev Sundgren.

Publicerad 2017-10-30 kl 13:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons