Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AVSLÖJAR: Gais lånar ut Wanderson till ryska ligan

Allsvenskan

I sista stund ser Gais ut att bli av med Wanderson och fem miljoner i årslön.
Ryska FK Krasnodar är nära att låna honom.
- Klubbarna är överens, säger Leif Gjulem till fotbollskanalen.se.

Gais är på väg ner i superettan. Inte nog med det. Lagets ekonomi är i botten - mycket tack vare att Wanderson lyfter en saftig lön.

Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att klubben är på väg att låna ut brassen till ryska FK Krasnodar - vilket kan betyda Gais räddning.

- Klubbarna är överens, men det är inte helt klart ännu. Jag pratade med Krasnodar i går, säger klubbdirektören Leif Gjulem till fotbollskanalen.se.

Wanderson kom tillbaka till Gais från Saudiarabien våren 2011 och fick då ett kontrakt värt närmare fem miljoner kronor per år. Redan i augusti 2011 var Gais när att sälja honom för över 20 miljoner kronor till Helsingborg men affären blev inte av. Även i vintras var Helsingborg nära att köpa honom men Gais ville ha mer för den dyra brassen.

ANNONS

Under sommaren har Gais velat bli av med Wanderson och det ser ut att bli affär i sista stund om allt faller på plats med ryska Krasnodar. Ryska ligan kan registrera spelare till den 6 september.

- Det är ingen hemlighet att vi vill släppa Wanderson och det handlar om att han går på lån. I första hand är det ett lån och sedan får vi se.

Publicerad 2012-09-04 kl 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto