Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besara bänkades - efter Qatar-resan: "Har varit mycket runt honom"

Allsvenskan

Nahir Besara reste till Qatar – men flytten rann ut i sanden.
Mot Sundsvall fick han därför starta på bänken.
- Det har varit mycket runt honom, sa tränaren Axel Kjäll till C More inför matchen.

3:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen mellan Örebro och Sundsvall.

Det var under gårdagen som Nahir Besara, efter att den förväntade flytten till en klubb i Qatar uteblev, gick ut och riktade skarp kritik mot klubben.

- Jag var väldigt noga med att jag inte ville åka om ÖSK inte var okej med det bud som fanns. Och väldigt tydlig med att det bud som fanns inte var förhandlingsbart. Jag är besviken, och jag känner mig sviken av ÖSK, sa Besara till NA.

Till lördagens möte med Sundsvall fick Besara inleda matchen på bänken. Enligt tränaren Axel Kjäll berodde det på resan till Qatar.

- Det (resan till Qatar) är självklart en av anledningarna till att han inte startar. Han har varit ute och rest och det har varit mycket runt honom så vi tog beslutet att han skulle börja på bänken i dag. Det är en spelare som startat alla matcher tidigare så det är klart att hans resande påverkar valet att inte starta honom, sa tränaren Axel Kjäll till C More inför matchen.

ANNONS

Magnus Sköldmark, sportchef i ÖSK, sa så här till Fotbollskanalen efter Besaras kritik.

- Jag har väl förståelse för att han känner sig besviken över att affären inte gick i lås. Det var någonting som vi jobbade med från dag ett och under dygnen som han befann sig i Qatar. Så ÖSK Fotboll har också i det här känt att vi var besvikna att vi inte lyckades ta det i mål. Och jag har förståelse för att han känner likadant.

Besara fick hoppa in redan i paus och det var just han som hittade fram till Johan Bertilsson som sköt 1-1 i segermötet med Sundsvall.

- Det är klart att jag kommer att vara sur för att det blev fel. Jag kommer att vara besviken och känna mig sviken. Men det gynnar inte mig att gå och bränna sönder folks kontor. Det gynnar mig att spela bra och fortsätta att leverera och jag kommer alltid att göra allt för mina lagkamrater och mina tränare, säger han till NA.

ANNONS
Publicerad 2018-09-15 kl 16:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto