Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitt-fansens budskap: "Avgå Frank, du är problemet"

Allsvenskan

GÖTEBORG. "Aldrig ego över emblemet - Avgå Frank, du är problemet"
Det var budskapet från IFK Göteborgs supportrar under mötet med IFK Norrköping.

Foto: Linus Petersson/Bildbyrån

Det har stormat på nytt kring IFK Göteborg.

I onsdags publicerade Fotbollskanalen ett långt dokument om det kaosartade året och maktkamperna bakom kulisserna. Det handlade dels om kritiken mot sportchef Mats Gren, men också om hur flera tunga personer inom Blåvitt har försökt få bort honom från klubben.

Under samma dag skickade flera supportergrupperingar till IFK Göteborg, däribland ultrasfalangen Ultras Göteborg, ut uppgifter om klubbens situation via olika informationskanaler. I texten som publicerats uppmanades ordföranden Frank Andersson och styrelseledamoten Mikael Kjellström att “omedelbart lämna samtliga sina uppdrag för IFK Göteborg”.

ANNONS

Under söndagens möte med IFK Norrköping hemma på Gamla Ullevi vecklade supportrarna dessutom ut en stor banderoll med texten: "Aldrig ego över emblemet - Avgå Frank, du är problemet".

Frank Andersson valde att inte kommentera banderollen efter matchen.

Så här säger Blåvitts anfallsstjärna Tobias Hysén om banderollen:

- Alla har rätt till en åsikt, men jag tänker inte kommentera det.

Lagkapten Sebastian Eriksson:

- Jag vet egentligen inte vad som är sant och inte. Just den här veckan har jag fokuserat på att vi skulle vinna den här matchen och vi spelare måste försöka fokusera på det vi ska göra. Sedan har det varit mycket andra saker i föreningen under våren som vi egentligen inte har så mycket att göra med. Jag har varit i föreningen länge och lider med den när det går dåligt och när det är andra saker som inte har med fotbollen att göra. Men, som jag sa, kan jag inte lägga för mycket krut på det nu.

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-30 kl 16:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto