Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitt-talangen: "Högsta ambitionen är att gå till City"

Allsvenskan

Blåvitts Jesper Tolinsson tillhör City Group-ägda Lommel SK.
Målet är att avancera i näringskedjan.
- Den högsta ambitionen att jag ska gå till Manchester City, säger han till GT.

Foto: Bildbyrån

Blott 18-årige Jesper Tolinsson tillhör sedan i höstas belgiska Lommel SK, men är tillbaka på lån hos Blåvitt fram till sommaren. Den belgiska klubben ägs av City Group, som även äger bland annat Manchester City och New York City. Om han hade koll på Lommel sedan tidigare? Nej.

- Faktiskt inte. Jag fick läsa på, men det är normalt så klart. Jag kollar deras matcher och så. De spelar bra fotboll och har många unga spelare, det känns som en bra klubb för mig, säger han till GT.

Han har ännu inte varit nere och hälsat på klubben, som han ansluter till 1 juli.

- Det har inte gått på grund av corona. Men jag har snackat en del med City Group och det känns jättebra. De jag har kontakt med är jävligt sköna. De är nöjda med att jag har fått spela mycket och det är bara att fortsätta så.

ANNONS

När mittbacken kommer på plats är målet glasklart. Han drömmer om att "avancera inom familjen".

Planen är väl att jag ska spela så mycket som möjligt och fortsätta ta steg. Det är upp till mig att prestera och utvecklas. Sedan är den högsta ambitionen att jag ska gå till Manchester City, det är klart att man måste ha höga målsättningar. Sedan vet jag att inte alla killar hamnar där och att vägen dit är lång. Jag tar ett steg i taget. 

Publicerad 2021-05-07 kl 13:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto