Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
28v

Brittiska tidningen: "Potter väntas presenteras av Swansea nästa vecka"

Foto: Bildbyrån

Ryktena kring Graham Potter och Swansea City fortsätter.
Nu skriver brittiska tidningen The Independent att Potter väntas presenteras som Swansea-tränare nästa vecka och att han därmed leder Östersund för sista gången i helgen.

Swansea City åkte nyligen ur Premier League och gjorde sig av med sin tränare Carlos Carvahal. Tidigare i veckan skrev Sky Sports att Östersunds Graham Potter är Swanseas förstaval att ersätta på tränarposten, och trovärdiga BBC har skrivit att man varit i kontakt med ÖFK-tränaren.

Nu kommer ytterligare uppgifter som kopplar samman Potter och Swansea. Det är den brittiska tidningen Independent som skriver att Potter väntas presenteras som ny Swansea-tränare i nästa vecka.

"Swansea måste nu komma överens med Östersund", skriver tidningen, och lägger till att man har källor som säger att det inte väntas vara något hinder för övergången.

På lördag möter Östersund Häcken på Jämtkraft Arena i allsvenskan, den match som The Independent menar kan bli hans sista som ÖFK-tränare.

Fotbollskanalen har sökt ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg utan resultat. I tisdags sade Kindberg så här om de dåvarande ryktena om Potter och Swansea:

- Det är ingen som kontaktat mig om Graham (Potter), det är det inte, så det är bara spekulationer. Jag har inte pratat med Huw Jenkins (Swanseas ordförande) och om det här skulle vara aktuellt… Vi har haft en relation med Swansea sedan länge, så det förefaller väldigt konstigt. Jag ser det bara som spekulationer. Det är väl tredje, fjärde eller femte gången det spekuleras om det, så jag sorterar in det under spekulationer som vanligt.

Potter har tränat Östersunds FK sedan 2011.

Publicerad 2018-05-24 kl 15:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons