Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Dif-förvärvets utspel: "Vill aldrig spela i Belgien igen"

Foto: Bildbyrån

Djurgården lånar Mohamed Buya Turay från Sint-Truidense. 
Nu berättar anfallaren att han inte vill återvända till Belgien. 
- Jag vill aldrig spela i Belgien igen, säger han till BBC. 

Djurgården meddelade i veckan att tidigare AFC Eskilstuna- och Dalkurd-anfallaren Mohamed Buya Turay ansluter till klubben på lån från belgiska Sint-Truidense över den kommande säsongen. Anfallaren mäktade i höstas inte med att ta en ordinarie plats i den belgiska klubben och söker nu ny lycka hos Dif i allsvenskan. 

Nu berättar Buya Turay om sin besvikelse över att det inte gick som han förväntade sig i Belgien och förklarar att han inte vill återvända till Sint-Truidense eller landet igen. 

- Baserat på vad jag har för erfarenheter från fem månader i Sint-Truidense har jag beslutat mig för att inte spela i Belgien igen, säger han till BBC. 

- Jag känner besvikelse eftersom att saker och ting inte gick som jag förväntade mig av anledningar som jag inte kan prata om. Jag förväntade mig att få chansen, göra bra saker och flytta till större ligor, men det var inte menat att bli så. Men Gud gör saker av en anledning och jag tror att jag har en ljusare framtid, fortsätter han. 

Anfallaren är i stället glad över att få ansluta till Djurgården, men poängterar åter att belgiska klubbar inte är ett alternativ för honom i framtiden. 

- Jag är glad över att ansluta till Djurgården. Jag beslutade mig för att gå tillbaka till Sverige för att starta om min karrär med målet att flytta till större europeiska klubbar i Europa, säger han och fortsätter:

- Men låt mig repetera, jag vill aldrig spela i Belgien igen. 

Publicerad 2019-01-11 kl 11:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons