Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif-spelarna oroliga för Radetinac: "Ber till högre makter"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Haris Radetinac var tillbaka från start efter sin korsbandsskada - då skadade han samma knä igen. Nu följer en jobbig väntan på besked för Radetinac och hans lagkamrater.
- Jag ber till högre makter, säger Jesper Karlström till Fotbollskanalen.

Tio månader efter att ha åkt på en korsbandsskada var Haris Radetinac tillbaka från start i allsvenskan under söndagen, när Djurgården tog emot Helsingborg på hemmaplan. Men yttermittfältarens stora comeback slutade på ett tråkigt sätt.

Efter 13 minuter vred Radetinac till samma knä som tidigare varit skadat - och efter ett försök att spela vidare byttes han ut. Första undersökningarna har gett positiva indikationer men under måndagen väntas stjärnan röntgas och då få ett ordentligt besked om skadan. Radetinacs lagkamrater i Djurgården är oroliga.

- Jag tänker på Haris. Jag vet inte hur allvarligt det är men det är jävligt tråkigt om det skulle vara något. Det är hemskt, man lider med honom. Det ska inte behöva vara så här, säger en ledsen Jesper Karlström.

- Det är så jävla tråkigt, upprepar han.
Efter segern mot Helsingborg hyllades Radetinac av lagkamraterna och publiken på arenan. Tillsammans drog de igång ramsan: "Radetinac järnkaminer".

- Han har slitit som ett djur. Jag ber verkligen till högre makter att det inte är något allvarligt, säger Karlström. Mittbacken Marcus Hansson om situationen då Radetinac skadade sig:

- Det gjorde ont i hjärtat att se. Jag hoppas inte att det är något allvarligt. Vi håller tummarna allihopa. Ni såg ju hur bra han var. Vi hoppas att han kan tillföra det mer framöver.

Se situationen där Radetinac skadade sig i klippet ovan.

Publicerad 2016-05-23 kl 07:10

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons