Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dif:s besked: Haksabanovic missar Sundsvall

Allsvenskan

Bortamatch mot Sundsvall i den allsvenska återstarten.
Då får Djurgården klara sig utan Sead Haksabanovic. 
Stjärnan kan därmed ha spelat sin sista match för Blåränderna.

1:53
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Sead Haksabanovic i spelaren ovan.

I morgon, söndag, startar allsvenskan igen efter sommaruppehållet. Djurgårdens IF reser då norrut för ett möte med Gif Sundsvall på bortaplan.

Nu har matchtruppen släppts, och då står det klart Blåränderna får klara sig utan Sead Haksabanovic. 23-åringen har varit utlånad till Djurgården under vårsäsongen, men i slutet av juni löper hans avtal ut och i nuläget är tanken att han då ska återvända till Rubin Kazan.

Fifa meddelade dock nyligen att dispensen för utländska spelare, kontrakterade av ryska klubbar förlängs till juni 2023 och därmed har Stockholmsklubben möjlighet att förlänga Haksabanovic avtal ytterligare - om båda parter vill.

ANNONS

Tidigare i veckan sa sportchef Bosse Andersson följande om stjärnans framtid:

- Det finns en möjlighet att han kan vara kvar i Djurgården och vi kommer undersöka det samt diskutera saken skarpare. Det är en bra förutsättning att han finns här (i klubben) och det finns ett intresse från oss, sa Andersson till Fotbollskanalen då.

Till matchen mot Sundsvall får tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf också klara sig utan mittfältsankaret Rasmus Schüller som är avstängd. Saknas gör även Elliot Käck.

Se hela truppen nedan.

Publicerad 2022-06-25 kl 18:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto